Bengkel Halatuju Pengoperasian Orang Asli One Stop Centre (OAOSC), Kampung Bawong,Sungai Siput, Perak

9 April 2021 (Jumaat) : Bengkel Halatuju Pengoperasian Orang Asli One Stop Centre (OAOSC), Kampung Bawong,Sungai Siput, Perak.
 
Bengkel ini bertujuan bagi membincangkan mekanisme perlaksanaan halatuju dan penyampaian perkhidmatan kerajaan yang berkesan khususnya kepada masyarakat Orang Asli sekitar Sungai Siput,Perak.
 
Turut hadir bagi menjayakan bengkel ini termasuklah agensi-agensi berkaitan seperti Risda, Felcra,Mara dan Lembaga Koko Malaysia yang turut sama membincangkan mekanisme terbaik setelah OAOSC ini beroperasi kelak.
 
Untitled
Bengkel Halatuju OAOSC

9 April 2021 (Jumaat) : Bengkel Halatuju Pengoperasian Orang Asli One Stop Centre (OAOSC), Kampung Bawong,Sungai Siput, Perak. Bengkel ini bertujuan bagi membincangkan mekanisme perlaksanaan halatuju dan penyampaian perkhidmatan kerajaan yang berkesan khususnya kepada masyarakat Orang Asli sekitar Sungai Siput,Perak. Turut hadir bagi menjayakan bengkel ini termasuklah agensi-agensi berkaitan seperti Risda, Felcra,Mara dan Lembaga Koko Malaysia yang turut sama membincangkan mekanisme terbaik setelah OAOSC ini beroperasi kelak. #oaosc #jakoamalaysia #tugasmulia

Posted by Jabatan Kemajuan Orang Asli (JAKOA) on Friday, April 9, 2021
Kemaskini Terakhir : 9 / 05 / 2021 12:13 AM